Logo

scapă de ochelari


printr-un singur click

Despre Noi

Clinica Opticlass

 • Dr. Radu Ivănescu a demonstrat in direct chirurgia cataractei folosind ultima generatie de cristaline artificiale multifocale (Symfony AMO)

  Vineri, 7 octombrie 2016, a avut loc sesiunea de chirurgie în direct din cadrul Congresului Național al Societății Române de Oftalmologie. 
  Dr. Radu Ivănescu alături de alți 3 medici (Dr. Andrei Filip, Dr. Cristian Postolache, Dr. Mlădița Bazarca) au demonstrat live din București în fața a peste 1500 de oftalmologi din țară și din străinătate chirurgia cataractei folosind un cristalin artificial multifocal extended range of vision (AMO Symfony). 

 • Dr. Radu Ivanescu a reprezentat cu succes Romania la ediția Mai 2016 de la Paris obținând titlul FEBO (Fellow of the European Board of Ophthalmology).

  Diploma Board-ului European de Oftalmologie reprezintă testul excelenței în oftalmologie. Ne bucurăm că echipa noastră este prezentă pe această restransă listă de prestigiu!

  http://ebo-online.org/newsite/EBODexam/default.asp

 • Opticlass Timisoara a devenit centru de referință european Bausch&Lomb pentru procedurile chirurgicale asistate LASER.

  Cu această ocazie am primit cu plăcere vizita medicilor din Polonia interesați de rezultatele procedurilor refractive folosind această tehnică de vârf.

 • Prima editie a cursului de glaucom la Opticlass Timisoara

  Prima ediție a cursului de glaucom organizat de echipa Opticlass Timisoara. Evenimentul a avut ca participanți oftalmologii din partea de vest a țarii.

 • Implantarea de inele corneene folosind o tehnică fără bisturiu în premieră în Romania

  Folosind fomtolaserul (VICTUS), șanțurile necesare pentru implantarea inelelor corneene pot fi plasate cu precizie maximă pentru a obține rezultatul refractiv dorit. De această tehnologie pot beneficia mai ales pacienții cu ectazii corneene (keratoconus).

 • Chirurgia cataractei și FemtoLASIK în direct din Clinica Opticlass pentru Congresul National de Oftalmologie

  Chirurgie refractivă fără bisturiu în direct pentru prima dată în Romania.

 • Chirurgia cataractei și FemtoLASIK în direct din Clinica Opticlass pentru Congresul National de Oftalmologie

  Chirurgie refractivă fără bisturiu în direct pentru prima dată în Romania.

 • Singura clinică din vestul țarii în care se practică tehnici chirurgicale fără bisturiu

  Operații de cataractă fără bisutiu folosind femtolaserul (VICTUS) și proceduri de chirurgie refractivă de tip femtoLASIK.

 • Clinica dedicată oftalmologiei conform standardelor europene

  Sediul nou este împărțit pe 5 nivele, având o suprafață totală de 1200 metri pătrați și este organizat după cum urmează:

  DEMISOL: – 4 cabinete pentu investigații și 1 laborator optometrie;

  PARTER: – 4 cabinete consultații, sală de așteptare și optică medicală;

  ETAJ 1: – 10 saloane (18 paturi), prevăzute fiecare cu grup sanitar, TV, WIFI si aer condiționat;

  ETAJ 2: – Blocul operator este alcătuit din 3 săli de operație dotate cu sistem de flux laminar și circuite funcționale separate;

  ETAJ 3: – Sala de conferinte și birouri;


 • Sediul nou de pe strada Miron Costin nr. 1

  Adresabilitatea în creștere, numărul mare de consultații și intervenții, asociate feed-back-ului pozitiv primit de la pacienții noștri, ne-au determinat să ne extindem .

 • Clinica privată dedicată oftalmologiei

  Dr. Ivănescu Augustin înființează Clinica de Oftalmologie Opticlass Timișoara având ca obiectiv implementarea unor standarde înalte în diagnosticul și tratamentul medical și chirurgical al afecțiunilor oftalmologice