Echipa
Opticlass Timișoara

spital-opticlass

Echipa Opticlass Timisoara

IvanescuAugustin

Dr. Ivănescu Augustin Medic Primar Oftamolog

Viziunea mea asupra medicinei este in conformitate cu cea Hipocratică, care se axeaza pe tratamentul pacientului și nu al afectiunii.

De asemenea, consider că tehnologia este aliatul cel mai important atât pentru medic cât și pentru pacient.

Cu o experiență de peste 25 de ani în domeniul oftalmologiei, Dr. Ivănescu Augustin este membru al diverselor societăți de specialitate din țară, europene și internaționale, cu implicare în diferitele subspecialități ( Academia Americană de Oftalmologie, Societatea Europeana de Cataracta si Chirurgie Refractivă, Societatea Europeana de Glaucom, EuRetina, Societatea Romana de Glaucom, Societatea Romana de Cataracta si Chirurgia Refractivă ).

A realizat in decursul activitatii peste 20000 de operații de cataractă cu toate tipurile de implant, peste 50000 de proceduri laser Argon pentru afecțiunile vasculare retiniene, operații de glaucom (filtrante și nefiltrante, trabeculoplastii laser, implant de valve Ahmed și alte tipuri, ciclodistrucție laser, printre primele canaloplastii cu fibră optică, etc.), chirurgie vitreo-retiniana (peeling-uri de membrane epiretiniene, vitrectomii, dezlipiri de retină), transplanturi corneene, operații ale pleoapelor și ale căilor lacrimale, operații după traumatisme complexe, tratamentul keratoconusului, chirurgia tumorilor pleoapelor, orbitelor și globilor oculari.

Poate aborda cazuri complexe de patologii asociate, remarcându-se ca fiind un ‘pole-to-pole surgeon’.

În noua clinică, deschisă din primăvara anului 2014, a organizat compartimente de diagnostic și tratament modern pentru glaucom, degenerescență maculară, retinopatie diabetică, afecțiuni vasculare retiniene, keratoconus, chirurgia cataractei, vitreoretineană și chirurgie refractivă cu laser cu excimeri și femtolaser.

  • prima cataractă prin facoemulsificare din Timișoara
  • primele tratamente laser Argon din Timișoara
  • primele implante multifocale și acomodative
  • primele canaloplastii
  • prima sesiune internațională 'in direct' de chirurgie a cataractei (Athena)
  • multiple sesiuni de chirurgie în direct

Medici

CristianaLehaci

Dr. Radu Ivănescu Medic Oftalmolog

IndreiuHoratiu

Dr. Horatiu Indreiu Medic Specialist Oftalmolog

CristianaLehaci

Dr. Cristiana Lehaci Doctor in Medicina, Medic Primar Oftalmolog

Optică Medicală

Serviciul Primire Clienți