Chirurgia Fara Bisturiu

În clinica Opticlass Timișoara puteți beneficia de cea mai nouă tehnologie în ceea ce privește operația cataractei, chirurgia refractivă, transplantul de cornee și implantul de inele corneene.

Prin folosirea unui femtolaser bisturiul sau alte instrumente tăietoare sunt complet înlocuite. Astfel precizia este maximă și siguranța gestului chirurgical deplină. Procedurile se practică sub efectul anesteziei topice (cu picături) și sunt complet nedureroase. 

Spre exemplu în chirurgia cataractei această tehnologie, pe langă realizarea inciziilor (căilor de abordare a structurilor intraoculare) permite efectuarea unui capsulorexis (deschiderea capsulei anterioare) perfect rotund și centrat, de dimensiuni precise. Acest aspect permite obținerea de rezultate post-operatorii cu predictibilitate înaltă și înlatura posibilele complicații legate de această manevra. Cristalinul cataractat este împartit cu ajutorul laserului și în consecința o energie mai mica de aspirare este necesară. În final toate aceste beneficii duc la îmbunătățirea rezultatelor chirurgicale cu predictibilitatea maximă disponibilă în acest moment în lumea oftalmologică. 


 rn